Fotografie

Wilt u uw vastgoed goed vast laten leggen? Vastgoedfotografie Voorburg biedt verschillende HDR-fotopakketten aan!

HDR-vastgoedfotografie

Met al honderden vastgoedopdrachten in mijn portfolio bezit ik over genoeg ervaring om uw woning of bedrijfspand op de beste wijze in beeld te brengen. Of het nu gaat om het interieur of het exterieur, ik leg uw pand zorgvuldig vast, zowel technisch als qua vormgeving. De foto’s die ik lever zijn HDR-foto’s (High Dynamic Range), wat inhoudt dat ze zijn gemaakt vanuit een serie identieke foto’s met verschillende belichtingstijden. Hierdoor zijn ze ‘rijker’ aan kleurinformatie dan normale foto’s.

Bewerking en levering

Alle foto’s gaan door een hele reeks aan behandelingsstappen voordat ze bij u op de elektronische deurmat vallen. Van lenscorrigerende handelingen tot kleur- en beeldcorrecties, elke foto wordt handmatig en met zorg ‘ontwikkeld’. Tenslotte worden ze geëxporteerd in twee formaten. Het kleine formaat is voor online gebruik en met het grotere formaat kunt u uit de voeten met uw drukwerk. Ik plaats de bestanden op een eigen server en u ontvangt een link met toegang tot uw bestanden.

Fotografiepakketten

Er zijn drie pakketten: small, medium en large. Bij alle pakketten maken we ook standaard een aantal exterieurfoto’s. Bij de grotere pakketten is er in principe meer ruimte voor detail- en sfeerbeelden, zonder het overzicht van de ruimtes te kort te doen. Natuurlijk kunt u al uw wensen van tevoren doorgeven, bijvoorbeeld als bepaalde ruimtes extra aandacht behoeven of juist niet gefotografeerd dienen te worden.

Met het small pakket ontvangt u 15-20 bewerkte HDR-foto’s, het mediumpakket omvat 35-45 beelden en met het large pakket kunt u tussen de 65 en 75 beelden verwachten. Nog steeds niet genoeg? Neem dan even contact met me op!

Kosten (excl. 21% btw)
  • Fotografiepakket Small € 75,-
  • Fotografiepakket Medium € 100,-
  • Fotografiepakket Large € 150,- 

Opgeruimd staat netjes

"Een goede voorbereiding is het halve werk! Zorg dus dat uw woning 'foto-klaar' is voor de fotograaf binnenkomt, dan heeft hij voldoende tijd voor een mooie shoot."
Ray
Fotograaf

Twee- en drieluiken

"Door gebruik te maken van twee- of drieluiken wordt een compleet verhaal verteld. Twee aanzichten van de entree of overloop, details van de badkamer of keuken, maar ook gecombineerde sfeerfoto's kunnen bijdragen aan een compleet plaatje."
Ray
Fotograaf

Sfeer- en detailfoto's

"Een kleine Air-BnB? Mijn advies: lekker veel sfeer- en detailfoto's. De woning komt dan gezellig knus en huiselijk over!"
Ray
Fotograaf