Dronefotografie en -film

Wilt u spectaculaire beelden van uw woning vanuit de lucht? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik ben namelijk ook gecertificeerd minidrone-piloot met de juiste papieren op zak en ervaring in zowel binnen- als buitenland. Met mijn DJI Mavic Pro schiet ik film in HD-kwaliteit (en op verzoek ook in 4K).

Dronepakketten

Er is een drone-fotografiepakket en een drone-filmpakket (fly-by). Met het fotografiepakket worden er 5-10 foto’s geleverd, tot wel maximaal 150 meter hoog. Kiest u het dronefilmpakket, dan krijgt u zo’n anderhalf tot drie minuten gemonteerd videomateriaal van uw pand vanuit de lucht. Natuurlijk kunt u dit pakket ook combineren met een video walkthrough of een video teaser. Meer over deze producten vindt u hier.

U kunt ook kiezen voor een combinatiepakket, waarbij zowel foto’s als video worden geschoten. De kosten voor de voorbereiding van de vlucht en de tijd voor het kiezen van de opnamehoeken worden dan niet dubbel gerekend, wat flink scheelt in de prijs!

Kosten (excl. 21% btw)
  • Dronefotografie € 125,-
  • Drone fly-by (video) € 125,-
  • Combo Air (foto en video) € 200,-

Drone fly-by

Video afspelen
"Met een drone fly-by krijgt u geweldige beelden van uw woning vanuit de lucht! Een fantastische manier om uw woning, tuin en de directe omgeving in kaart te brengen."
Ray
Fotograaf

Dronefotografie

"Een oogstrelende manier in een oogopslag kennis te maken met een woning.. dat kan alleen maar met een vogelvluchtperspectief!"
Ray
Fotograaf