360-gradenfotografie

Wilt u uw kijkers online al een goede indruk geven van bepaalde ruimtes in uw woning? Dan kunt u ervoor kiezen om deze vast te leggen in een 360-gradenfoto. Met een Ricoh Theta leg ik in een klik een hele ruimte rondom de camera vast en kan een geïnteresseerde later online rondkijken.

Ruimtelijke rondwandeling

Met meerdere 360-gradenfoto’s is ook een virtuele rondwandeling te maken. Zo kan je bijvoorbeeld op funda 360-gradenfoto’s aan elkaar koppelen zodat het verband tussen de ruimtes inzichtelijk wordt. Deze ‘wandeling’ kan ook bekeken worden met een 3d-bril voor een optimale ervaring. 

Voor zo’n 360-gradentour is het wel noodzakelijk dat alle kamers en gangen worden vastgelegd, zodat de wandeling ook logisch te maken is. Zo kan je gelijk berekenen hoeveel foto’s er nodig zijn. Vergeet alleen niet de voor- en achtertuin mee te tellen!

Keuzes

Ik bied drie verschillende pakketten aan: een Small-pakket van 1-3 foto’s, een Medium-pakket van 6-10 foto’s en een Large-pakket van 11-18 foto’s. Gezien de minimale tijd voor het maken van de foto’s en de korte bewerkingstijds kan ik scherpe prijzen bieden. Let op! Ik maak geen 360-gradentour, deze moet u zelf nog aanmaken.

Kosten (excl. 21% btw)
  • 360-gradenfotografie Small € 25,-
  • 360-gradenfotografie Medium € 45,-
  • 360-gradenfotografie Large € 65,-